Caise

Soiuri:

  • Kyoto
  • Nadejda
  • Krasnosciokii
  • Faralia
1 de 3

Lunile de livrări:

  • Iulie
  • August
2 de 3

Volumul anual producere:

400 tone

3 de 3

Vitamine și minerale din belșug

Producerea caiselor este un sector care înregistrează o dezvoltare vertiginoasă în ultimii ani în Moldova. Cererea de caise pe piața internațională este în creștere, de aceea,  în ultimii ani, am investit în producerea de caise.

În prezent, avem livadă de caise ce ocupă o suprafață de 28 hectare. Volumul de producere și export anual este de 400 tone.

Creștem 4 soiuri de caise.

Kyoto

Perioada de recoltare: Iulie
Perioada de comercializare: Iulie
Descriere:

Este un soi francez de caise cu fructe rotunde, de mărime medie spre mare. Culoarea de bază a pieliței este portocalie-intensă, acoperită la 65-75% cu roșu. Culoarea fructelor este strălucitoare și foarte atractivă. Pulpa tare, portocalie, suculentă, dulce-acidulată, cu gust plăcut. Kyoto este un soi de caise semitimpuriu care este recoltat la mijlocul primei decade a lunii iulie. Caisele Kyoto sunt rezistente la transportare și manipulare.

Nadejda

Perioada de recoltare:  Iulie

Perioada de comercializare: Iulie

Descriere:

Fructele sunt mari, cântăresc 60 g, ovoidale. Pielea este galbenă, cu o pată roșie spre roz, ușor pubescentă. Vârful este rotunjit. Pulpa este galbenă, densă, suculentă, ușor aromată. Gustul este bun.

Krasnosciokii

Perioada de recoltare: Iulie

Perioada de comercializare: Iulie

Descriere:

Fructele sunt rotunde sau ovale (uneori în formă de inimă) și sunt de dimensiuni medii. Fructul copt are o culoare galben-portocalie, strălucitoare, cu o pată roșie. Această caracteristică a servit ca bază pentru numele soiului. Pulpa este ușoară, dulce (cu o nuanță acidulată plăcută), suculentă și fragedă.

Faralia

Perioada de recoltare: Sfârșit de Iulie

Perioada de comercializare: Iulie – August

Descriere:

Face parte din seria de soiuri de caise Carmingo cu coacere târzie. Fructul de mărime mare, de formă ovoid-alungită (triangulară), turtită lateral. Pielița tare, de culoare oranj întunecată. Pulpa portocalie, consistentă, dulce-acidulată, cu gust balansat și aromă bine pronunțată. Are o perioadă de maturare târzie. Pulpa fermă permite o durată mai extinsă de păstrare a fructelor.

Calendar organizatoric

Sort Ian Feb Mar Apr Mai Iun Iul Aug Sep Oct Noi Dec
Kyoto
Nadejda
Krasnosciokii
Faralia

Certificare

GGN 4059883686913

Ambalare

Caisele sortate sunt ambalate în cutii de carton, în lăzi de lemn sau în caserole flow pack, în funcție de cererea clienților. Procesul este unul continuu și asigurăm atât procurarea de ambalaje, cât și colțare, paleți, pânză pentru paletizare și scoabe.

Cutiile sau lazile sunt stocate pe paleți, care sunt încărcați în camioane frigorifice.

Lăzi din lemn : 30 cm x 40 cm, 30 cm x 50 cm

Lăzi din carton : 30 cm x 40 cm, 30 cm x 50 cm, 40 cm x 60 cm

Caserole în flow pack: 19,50 cm x 11,30 cm

Flow-pack 1 kg/10 p.

Flow pack casserole: 19,50 cm x 11,30 cm

Private label

Flow-pack 1 kg/10 p.

Contactează-ne

Pentru comenzi, întrebări sau sugestii completează formularul de mai jos.